O pasiune, pusa in lumina printr-o munca de migala si detaliu, Tehnica Tiffany, unde bucati de sticla, se compun si transfera forta de culoare a vitraliului catre forma sferica a lampii

      Sticla, Materiale, Scule, Cabluri, Accesorii

Oferta Noastra

Oferta Noastra Cod: 01

     Un domeniu in care totul trebue sa fie de calitate si unde detaliul conteaza, de aceea produsele oferite sunt :

 - de multe ori lucrate manual, turnate manual

 - incercam sa nu vopsim nimic, acoperim galvanic, acoperim cu patina, lacuim pentru a sigila nuanta de cupru vechi

    

     Dorim sa pastram traditia si doua cuvinte reprezentative sunt "METAL si STICLA", de aceea aici veti gasi numai fasunguri metalice cu interior de ceramica, picioare din fier forjat sau turnate masiv din bronz sau alama, capace si lanturi metalice si unde inclusiv saibele si piulitele le acoperim galvanic cu alama sau cupru si le patinam chimic, restul fiind sticla, mata sau clara, cathedral sau opalescenta, plana sau texturata, toata colorata in masa.

 

      Scule si Unelte . Noi insine suntem un atelier de Vitralii si Lampi Tiffany, unde lucrul si experienta ne-au invatat ce este mai util si mai economic, de aceea in acest site ve-ti gasi numai lucruri cu adevarat folositoare, cu precizarea ca suntem permanent la dispozitia d-voastra cu un ajutor sau un sfat.

 

      Preturi . O buna parte din produse sunt romanesti, sunt fabricate chiar de noi si cativa colaboratori, ateliere de turnatorie, de tamplarie, de fier forjat ( parca din ce in ce mai rare ) si unde sunt preturi de producator. Deasemenea avem preturi de importator, pentru articole aduse direct de noi din Cehia, Polonia, Olanda, Germania, SUA, China, Italia.

 

      Tiffany Art.

 

Pret: 0,00 Lei