O pasiune, pusa in lumina printr-o munca de migala si detaliu, Tehnica Tiffany, unde bucati de sticla, se compun si transfera forta de culoare a vitraliului catre forma sferica a lampii

Chakra Star - in Traditia Hindusa

Chakra  -  Cele 7 culori existential universale

 

     Sunt legate de cele șapte centre energetice de bază din organism. Fiecare dintre chakre in culorile mentionate mai  jos, corelează legatura dinspre creier cu o majoră ramnificare spre coloana vertebrală.  Culorile fiind asociate cu  sunete, imagini, sentimente, comunicare si alte functii ale corpului.

Violet  este culoarea de coroana, cunoscuta sub numele de Sahasrara. Aceasta chakra este situata în partea de sus a capului. Chakra coroanei este legată de creștetul capului, sistemul nervos și creier, este reprezentativa pentru gandul  pur.

Indigo   al treilea ochi chakra, cunoscut sub numele de Ajna.  Aceasta chakra este situata în partea de sus, chakra head. Reprezinta  legatura noastra cu conștienta universala.  Aceasta chakra poate ajuta la vederea clara, intuiție, integritate, și diminuează sentimentele de disperare.

Albastru  reprezinta gatul, de asemenea, cunoscuta sub numele de Visuddha.  Acesta este legata de gât, mâini și brațe. Chakra gatului este conectata cu vorbire, auz și încurajează comunicarea spirituală. Chakra gatului îmbunătățește audiția.

Verde  chakra inimii, cunoscuta sub numele de Anahata.  Este situat în centrul zonei pieptului și este legată de aceasta întreaga zonă, inimă, plămâni, sistemul circulator. Punte de legatura între lumile fizice și spirituale. Permite unei persoane sa iubeasca, creaza  empatie, simte compasiune.

Galben  sau Solar Plexus Chakra, cunoscuta  sub numele de Manipura.  Aceasta chakra este situata în zona stomacului și este legata de organe și sistemul muscular. Reprezinta  vitalitate.  Ajuta ca visele și scopurile sa devina  realitate.

Portocaliu  culoarea sacrala, cunoscuta  sub numele de Svadhisthana.  Aceasta chakra se află   aproape de organele genitale.  Chakra sacrala este legată de organele sexuale și de reproducere. Aceasta chakra va elibera fertilitate și creativitate. Chakra sacrala stimulează sexualitatea și emoțiile.

Roșu  chakra de bază sau de rădăcină, cunoscuta sub numele de Muladhara.  Aceasta chakra este situata la baza coloanei  vertebrale și ne permite să fim conectați la energia universala. Reprezinta baza coloanei vertebrale, impământare, încredere, sentiment de neîncredere.

 

 - 60 x 20 cm

 - vitraliu tiffany

 - 7 piese sticla

 - metal cuprat

 

Pret : 250 lei

Imagini suplimentare.