O pasiune, pusa in lumina printr-o munca de migala si detaliu, Tehnica Tiffany, unde bucati de sticla, se compun si transfera forta de culoare a vitraliului catre forma sferica a lampii

Pasta Matuit Sticla - Sablare Chimica

Cod: 7007

GlassMat, pasta pentru matuit sticla (reciclabila)

 

Caracteristici :       Destinata pentru gravarea chimică a suprafețelor de sticlă. Glassmat - este sub formă de pastă, o masa cremoasa de culoare albă. Se aplică pe o suprafață plana, intr-un strat de 3-4 mm cat mai uniform.

Condițiile de depozitare :  In recipiente din plastic, în interior la temperaturi de 5-40 °C. Termen de valabilitate 12 luni de la data fabricației

Precauții :   Evitați ingestia și atingerea suprafețele sensibile. Aplicarea unei paste la scară industrială necesită aparatura de aerisire si de evacuare a aerului în camera de lucru. Oricum, fata de alte produse, este o pasta care poate fi atinsa cu mana libera.

Domenii de Folosinta :     Modele, desene, texte, etc aplicate pe sticla plana, oglinzi de sticla,  pahare de vin, scrumiere, farfurii pentru hoteluri si restaurante, alte articole din sticlă, vitralii, oglinzi, mobilier din sticla, pentru vitrine de design, oglinzi, geamuri portelan, premii de prestigiu, camere pe geamurile auto, gresie, faianta, suprafețe de lucru din granit, portelan, ceramica.

Consum :  Pasta folosita se poate reutiliza, iar in aceste conditii,  1 kg poate acoperi cca  20-25 mp

Metoda de aplicare :  Înainte de fiecare utilizare, se amestecă bine. Aplicați un strat de 3-4 mm cat mai uniform. După 8-9 minute pasta se poate colecta iar sticla va fi clătita cu apă și uscata.

Notă :   Nu permiteți contactul prelungit cu obiecte metalice, acestea vor oxida. Pasta nu reacționează cu ceara, vopsea acrilica și alti polimeri acrilici, acestia fiind utilizati ca o limitare a acoperiri de protectie.

 

 

Recipient plastic 0,750 kg, produs sigilat, ambalaj original, import Ucraina

 

 

Pret: 250,00 Lei